Ja tens les apps MyKids i MyClassroom per aquest curs escolar?

Fa 15 anys, Kids&Us va ser pioner en desenvolupar un mètode prop dedicat a l’ensenyament d’idiomes basat en el procés d’adquisició de la llengua materna. Avui dia continua innovant amb la motivació de mantenir-se a la vanguardia educativa, i és que si hi ha alguna cosa que caracteritzi Kids&Us és el seu ADN inconformista.

Amb la vista posada en el futur, la companyia ha tret aplicacions mòbils com MyLocker i MyKids (nova d’aquest any), que mantenen el seu compromís amb la qualitat i la excel·lència.

My Kids

Aquest curs s’ha llençat MyKids, una aplicació mòbil que facilita la comunicació bidireccional entre el centre i les famílies. D’aquesta manera, les famílies podran fer un seguiment més exhaustiu de l’aprenentatge dels infants a la vegada que podran posar-se en contacte amb el centre d’una manera més ràpida i flexible.

MyLocker avança a un molt bon ritme

L’aplicació MyLocker es va llençar el curs anterior i recentment s’ha renovat amb contingut per a Babies, Kids i Tweens, adaptats per al nou curs escolar 2018-19. MyLocker és l’aplicació d’ús exclusiu per a l’alumnat de Kids&Us que ofereix una continuïtat en l’aprenentatge de l’anglès fora de l’aula (jocs interactius, escolta de les pistes, etc.), d’una forma fàcil i accessible des de qualsevol lloc i en qualsevol moment.

Per tal d’accedir a aquestes dues aplicacions, és necessari que tingueu primer l’usuari i contrasenya que prèviament Kids&Us Poblenou us ha facilitat. Si en qualsevol moment no recordeu les credencials, poseu-vos en contacte amb nosaltres.

El futur de l’aprenentatge és, amb Kids&Us, una realitat que es palpa dia a dia.

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>