Marta Farregut i Mati Sagarra Sòcies fundadores Kids&Us Poblenou

Vols coneixer com va arribar Kids&Us a Poblenou ara fa 10 anys?

Hola! Som la Mati i la Marta, les sòcies fundadores de Kids&Us Poblenou i aquest any estem de cel·lebració!

Sembla mentida, però ja han passat 10 anys des que vàrem engegar el projecte Kids&Us!

La nostra amistat va començar l’any 2007, quan les nostres filles començaven P3 a la recent inaugurada escola Fluvià. Varen ser anys intensos, entre barracons, reunions d’AMPA, consells escolars, etc. Pels que sou del barri, què us hem d’explicar que no conegueu.

Ambdues teníem situacions laborals similars: per aquella època l’una treballava com a responsable de qualitat en una empresa del sector de l’automoció, i l’altra portava la gestió comptable d’una empresa d’exportacions. L’any 2009 en plena crisis, ambdues empreses estaven en situacions financeres crítiques i els nostres llocs de treball perillaven.

També compartíem inquietuds envers a l’educació dels nostres infants. La nostra experiència laboral en el món multinacional ens havia ensenyat que, per tal de poder desenvolupar-te en aquest entorn és indispensable disposar d’un anglès fluid, competència que és difícil d’aconseguir amb metodologies més tradicionals com amb les que havíem après nosaltres.

És per això que l’any 2009, quan la Berta i l’Alba, les nostres filles, tenien 4 anys ens vàrem posar a buscar acadèmies d’anglès per tot el barri de Poblenou, però res encaixava amb el que buscàvem. Un dia buscant per internet vàrem trobar informació sobre Kids&Us i al cap de pocs dies concertàvem una entrevista personal amb el Quim Serracanta, propietari i gerent de Kids&Us a Manresa.

En aquella època Kids&Us era un projecte emergent i  la Natàlia Perarnau, creadora del mètode, ja portava des del 2003 desenvolupant el seu propi mètode a l’escola de Manresa amb molt d’èxit i, conjuntament amb en Quim, portaven un parell d’anys iniciant una incipient expansió del mètode amb la fórmula de centres franquiciats.

La visita a l’escola de Manresa va ser reveladora. Aules plenes de colors, nens molt petits dient les seves primeres paraules en anglès i passant-s’ho d’allò més bé… l’escola desprenia tanta energia i motivació que des del primer minut ens vàrem enamorar del projecte.

Donada la nostra situació laboral inestable i les ganes que teníem que els nostres petitons aprenguessin anglès d’un manera diferent a com ho havíem fet nosaltres, el juny del 2009 ens aventuràvem a obrir el nostre propi centre Kids&Us a Poblenou amb la il·lusió de portar aquesta metodologia única i innovadora a tots els infants del barri i, evidentment, als nostres infants.

Al carrer Sancho d’Àvila vàrem obrir la primera acadèmia Kids&Us amb 4 aules i 120 alumnes que varen confiar en nosaltres.

A data d’avui, Kids&Us Poblenou ja compta amb més de 1300 alumnes i tres centres amb més de 600 m2 dedicats íntegrament a l’ensenyament de l’anglès a infants i adolescents.

Molts del alumnes que varen començar ara farà 10 anys amb nosaltres ja han assolit el nivell B2 (Fist Certificate) i alguns d’ells aquest curs és presenten a l’examen d’Advanced per assolir el C1.

Per a nosaltres és una enorme satisfacció haver pogut compartir aquesta aventura amb totes aquelles famílies que ens heu confiat l’ensenyament de l’anglès als vostres fills i filles i us estem extraordinàriament agraïdes.

Tot l’equip de Kids&Us Poblenou seguirem treballant en aquest projecte que ens entusiasma amb l’objectiu d’ensenyar l’anglès a tots i cada un dels nostres alumnes tot fent que gaudeixin al màxim d’aquesta apassionant experiència.

Gràcies, famílies, per aquests 10 anys al nostres costat!

Mati i Marta

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>