Jocs de taula en anglès per a nens i nenes i per a tota la família

Juegos de mesa en inglés para niños y toda la família

Els jocs de taula en anglès són un recurs excel·lent perquè els nens i nenes es diverteixin mentre practiquen vocabulari i frases senzilles. Als infants els encanten els jocs de taula, i si poden jugar amb el pare i/o la mare es converteix en una activitat familiar d’allò més motivadora.

Com en tots els jocs en els quals participen els germans de diferents edats, haureu d’adaptar-vos a l’edat dels vostres petits juganers i al seu nivell d’anglès. Hem seleccionat uns quants jocs que segur que els vostres infants ja coneixen, però en versió anglesa.

Puzzles de la Col·lecció “Play and Learn” de Kids&Us. Pensats per als més petitons de la casa, es pot jugar amb ells de dues maneres diferents: cada cara de les peces corresponen a una activitat amb el nostre dispositiu el Talking Pen. En la primera, el nen o la nena aprèn el nom i la descripció de l’objecte, i en la segon se li representa una escena per a jugar amb el puzzle.

Joc de cartes Betty Sheep 2Jocs de cartes de Betty Sheep de Kids&Us. Aquests jocs de taula en anglès estan pensats per a nens i nenes de 2 i 4 anys. Hi ha dues modalitats de jocs Play with Animals i Play with Colors. Es poden jugar amb o sense el dispositiu Talking Pen, el qual ajuda als pares i/o mares a dir les paraules que apareixen a les cartes amb una pronúncia correcta i acurada.

 

 

 

scrabble-practice-and-play-plansza-2Scrabble Practice & Play: La versió Junior del conegut joc de taula Scrabble és d’allò més pràctica per aprendre vocabulari i lletrejar paraules en anglès de forma divertida. Té dues cares: una perquè els més petitons aprenguin vocabulari amb un mini diccionari de dibuixos en color i els noms en anglès i en castellà. L’altra cara és per aquells infants que tinguin un petit vocabulari i puguin jugar amb el tauler Junior tradicional. Disposa també d’una aplicació gratuïta i descarregable a l’Apple Store i a Google Play perquè puguin aprendre la pronúnica.

 

 

Pass the Word: És el joc del Pasapalabra en versió sobre-taula. Amb ell, els vostres fills i filles aprendran a lletrejar les paraules. Es pot jugar a contrarellotge amb els més grans o bé, amb els més petits es poden buscar les lletres que surten a la fitxa amb el dibuix i el seu nom.

HedbanzWhat’s up? o HeadBanz: El joc consisteix en què un jugador col·loqui una carta amb el dibuix d’un objecte i el seu nom escrit a sota al front. Mitjançant una sèrie de preguntes ha d’endevinar què representa el dibuix. What’s up? té dos nivells de dificultat: un per a nens més petits i un altre per als més grans. A més d’aprendre nou vocabulari, els vostres infants podran practicar preguntes senzilles com “Is it a…?” (És un…?) o “Are there any…?” (Hi ha algun/a…?) o “Does it have…?” (Té…?).

 

The HangmanThe Hangman: És el joc del Penjat tradicional en versió joc de taula i… de viatge! Té un tauler amb fitxes de fusta i una pissarra blanca amb retolador per escriure la paraula a descobrir. Un jugador escriu tants guions com lletres té la paraula que ha pensat, i el jugador que endevina ha de proposar lletres fins completar la paraula. Per cada error s’aixeca una de les fitxes del Penjat. El jugador que endevina ha de completar la paraula abans d’aixecar l’última fitxa del ninot.

 

Resultado de imagen de pictionary game

 

Pictionary: Podeu jugar amb la versió Junior en anglès. El joc consisteix en endevinar paraules de la categoria en la qual hagi caigut la fitxa del jugador. Es juga contrarellotge, o sigui que es pot anar tirant i endevinant fins que s’acabi el joc. Podem fer equips perquè sigui més divertits , així podran participar els més petitons.

 

Scattergories: Donada la impossibilitat de trobar una versió Junior en anglès, us recomanem que jugueu a la versió de majors de 13 anys en anglès. Amb aquest divertidíssim joc, els nens i nenes s’ho passaran d’allò més bé jugant per equips i endevinant paraules per categories.

A més, al web de Kids&Us trobareu Jocs Imprimibles agrupats per edats i per temàtica: els jocs de Betty Sheep (de 2 a 4 anys) i Gina Ginger (de 5 a 7 anys). Allà hi trobareu les instruccions, els documents en format PDF per poder-los imprimir les vegades que vulgueu i el vocabulari i estructures que suggerim treballar.

A Kids&Us sempre insistim en la importància del joc en l’aprenentatge. Aprendre anglès no té per què ser avorrit i menys si forma part d’una activitat com els jocs de taula en la qual participem tota la família. Com que no volem que ningú es quedi exclòs, us recomanem que tingueu un diccionari a mà que serà molt útil també per ajudar els més petitons a resoldre qualsevol dubte que pugui sorgir.

Esperem que gaudiu d’una divertida tarda de jocs amb els vostres fills i/o filles amb totes les nostres propostes!

 

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>