Obrim les inscripcions per a les Cool Off!

Ja estan obertes les inscripcions per a les Cool Off, les colònies d’estiu exclusives per alumnes Kids&Us!

A partir del 15 de març ja us podreu apuntar a les Cool Off, les colònies d’estiu exclusives per a alumnes Kids&Us nascuts entre el 2007 i el 2013!

Viuran una experiència d’immersió lingüística en què els alumnes Kids&Us d’arreu del món gaudeixen d’unes colònies d’estiu en anglès que els permetrà aprendre l’idioma en un entorn únic.

Tindran lloc durant l’última setmana de juny i el mes de juliol i les estades es faran en dues ubicacions diferents:

  • El Molí de la Riera (Vic, Barcelona)
  • La Finca Piedralrey (Toledo)

Les dues cases estan ubicades enmig de la naturalesa i disposen d’instal·lacions i espais oberts ideals per jugar i realitzar totes les activitats.

A les Cool Off farem excursions i un munt d’activitats perquè tots els participants gaudeixin d’una experiència única. També seguirem aprenent amb la metodologia Natural English de Kids&Us: cada dia es treballarà amb material pedagògic exclusiu i es conviurà les 24 hores del dia en anglès.

Cada any treballem una temàtica concreta que ens ajuda a conèixer una nova cultura i serveix com a fil conductor de totes les activitats que fem durant la setmana. Aquest any descobrirem la cultura massai i al llarg de la setmana haurem de treballar en equip per convertir-nos en una veritable tribu!

Mesures COVID-19

Les colònies estan adaptades a totes les normatives COVID-19 que marquen les autoritats sanitàries. Es respectaran els aforaments i les distàncies de seguretat i també es potenciaran les mesures higièniques i de desinfecció.

Inscripcions

Podreu trobar més informació i inscriure-vos a través de la pàgina web de les Cool Off.

No us quedeu sense plaça!

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>