Summer Readers

A Kids&Us volem que l’anglès no es quedi només entre les quatre parets de l’aula. Volem que els nostres alumnes puguin  viure i compartir amb les seves famílies les experiències viscudes a Kids&Us. Recordem que, com més exposició a l’idioma, millor, ja que els conceptes treballats a l’aula es consoliden més ràpidament.

BnGr_412x177_SummerReaders
Read me a story. La filosofia de Kids&Us ha estat sempre la d’oferir als nens i nenes, ja des d’edats primerenques, un univers d’estímuls variats en anglès amb la finalitat de facilitar l’exposició a aquesta llengua i alhora ajudar-ne l’aprenentatge. Tenint en compte aquesta missió, Kids&Us entra en el món editorial per omplir buits existents en el mercat de contes i llibres de lectura en llengua anglesa, aportant un material que s’adequa al nivell d’anglès i a la capacitat de comprensió tant dels nens com dels pares que els hagin d’explicar.

La col·lecció Betty Sheep explica les aventures de l’ovelleta Betty. Són contes amb il·lustracions senzilles però molt clares, pensades per facilitar-ne la comprensió. Amb la Betty, els nens i nenes aprendran vocabulari bàsic i significatiu per a ells, però sempre en el context d’un relat i acompanyat d’estructures senceres.

Aquesta col·lecció explica les aventures de la Gina Ginger, una nena pèl-roja. A la Gina sempre li passen coses, però amb l’ajuda de petites fades, aquests problemes sempre s’acaben resolent… o potser es compliquen encara més? Els contes de la Gina Ginger són un viatge a través de les emocions i les frustracions d’una nena de l’edat dels lectors.

Play&Learn és la col·lecció de jocs de taula de Kids&Us. Volem que pares i fills comparteixin moments de joc en anglès i que aquesta llengua tingui protagonisme en alguns espais de la vida en família. Conscients de l’interès creixent de les mares i els pares per oferir als seus fills estímuls adequats, interessants i educatius en anglès, hem desenvolupat aquesta nova col·lecció de jocs per als més petits.play and learn

Un llibre ple d’estímuls que pretén despertar tots els sentits i fer que l’anglès es converteixi en tota una experiència. El Listen&Touch book és ple de sons ocults que faran que l’infant descobreixi, cada vegada que obri el llibre, una nova dimensió.

Listen&Read segueix la mateixa línia que la nostra col·lecció de llibres de Listen&Touch, però incorpora la lectoescriptura. En el nostre nou llibre, Listen&Read, s’anima els nens a escoltar frases simples o preguntes i a poder-ne descobrir després les respostes fent passar el Talking Pen per sobre de la imatge correcta.

Llibres de lectura

The Red Jungle Mystery. Edat recomanada: nens i nenes de 9 a 11 anys (Animal Planet 1 i 2).Els lectors es convertiran en els protagonistes de la història, un veritable viatge ple d’aventures i diversió. Els nens i nenes trobaran diverses activitats per resoldre, com ara trencaclosques, laberints, endevinalles, sopes de lletres i encreuats. Mentre llegeixen, tindran l’oportunitat d’escoltar un breu monòleg en anglès, que serà clau per continuar la història. És una lectura ideal per reforçar els continguts treballats durant el curs.

Night at the Funfair. Edat recomanada: nens i nenes de 10 a 12 anys (Animal Planet 2 i Fairy Tales 1). En aquesta divertida aventura, els protagonistes van sols a la fira per primer cop, però entraran en un món paral·lel ple de bruixes, mags i vampirs. Al llarg del llibre, els lectors es trobaran diverses activitats per resoldre (puzles, laberints, endevinalles, sopes de lletres, mots encreuats, etc.) i també hauran d’escoltar un breu missatge en anglès, clau per continuar la història, a www.readingcornerkidsandus.net

Three Little Pigs. Edat recomanada: nens i nenes de 11 i 13 anys (Fairy Tales 1 i 2). Us imagineu el conte “Els 3 porquets” però en versió per a adolescents? Un llibre divertit i atractiu pensat per consolidar elements lèxics i gramaticals que els estudiants han après durant el curs. Els nens i nenes podran llegir la història, fer exercicis de comprensió lectora i d’expressió escrita i escoltar la versió d’àudio a través de la web.

red jungle