Tenim el regal imprescindible per aquest Nadal

I vosaltres sabeu perfectament quin és. Sí, són els llibres! La lectura és el millor regal educatiu que podeu fer aquest Nadal i si és una gran història en anglès, més divertida i profitosa serà. Trenquem els mites, la lectura no és un regal avorrit!

Un dels regals essencials que s’ha de fer durant el Nadal és un regal educatiu i, si ens basem en aquest criteri, la millor opció gairebé sempre serà un llibre. En l’era digital, els més petits passen el dia envoltats de dispositius electrònics, com a pares i mares tenim el deure de transmetre el gust per la lectura als nostres fills i filles. Dedicar un temps diari a la lectura és un temps ben invertit, ja que sempre afavoreix al seu creixement personal i els ajuda a madurar i a adquirir uns valors. Des de Kids&Us us volem ajudar a trobar el llibre perfecte per al vostre petit i per això posem a la vostra disposició el catàleg de regals per aquest Nadal Natural Gifts que podeu consultar aquí. En aquest catàleg trobareu les aventures dels personatges més estimats de Kids&Us, la Gina Ginger i en Charlie Chives, la família dels Many Monsters o la Betty Sheep.

Els llibres són 100% en anglès i els seus creadors són del mateix equip pedagògic que desenvolupa els cursos, de manera que el seu contingut i les històries que s’hi expliquen s’adapten a cada franja d’edat. Al catàleg també trobareu jocs, llibres puzle i el Talking Pen, el dispositiu electrònic que llegeix els llibres de Kids&Us en un anglès perfecte.

Els pelutxos també són educatius!

Per als més petits, també trobareu pelutxos dels nostres personatges Mousy, Linda, Bunny i Sam. Els pelutxos també entren a dins de la categoria de joguines educatives,ja que amb ells els nens i nenes se senten acompanyats i segurs i, a més, els ajuden a desenvolupar habilitats socials i afectives a través de jocs de rol. Descobriu els regals imprescindibles per al vostre fill/a en el nostre catàleg Natural Gifts, a la Botiga Online de Kids&Us o bé al nostre centre.

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>