Viu el millor Nadal amb les Fun Weeks de Kids&Us!

Estem a punt per celebrar el Nadal de la millor manera possible, amb les Christmas Fun Weeks, les setmanes temàtiques 100% en anglès més nadalenques!

El Departament Pedagògic de Kids&Us l’ha tornat a encertar i ens ha preparat una temàtica ideal per celebrar el Nadal junts. A World of Ice viatjarem a un món glaçat on descobrirem animals congelats en el temps, visitarem castells de gel i coneixerem pingüins increïbles.

En el marc d’aquesta temàtica, els nens i les nenes coneixeran una història fantàstica a través de l’hora del conte, faran manualitats, jugaran, cantaran cançons i passaran uns matins d’allò més entretinguts. I sempre aprenent un anglès ric i ple de matisos, amb el segell de Kids&Us.

Què són les Fun Weeks?

Les Fun Weeks són les setmanes temàtiques de Kids&Us que s’organitzen durant els períodes de vacances. Es desenvolupen 100% en anglès i els infants es diverteixen i al mateix temps aprenen gràcies al mètode natural d’aprenentatge propi de Kids&Us. Les Fun Weeks són per a nens i nenes de 3 a 10 anys, tant si són alumnes del centre com si no. S’organitzen grups per franges d’edat, amb 10 alumnes per teacher com a màxim, per garantir el tracte individualitzat per a cada infant i, d’aquesta manera, optimitzar els resultats i l’aprenentatge de tots.

Els vostres fills i filles faran una immersió en l’idioma en un entorn lúdic i diferent durant les vacances de Nadal. Tenim clar que la millor manera de continuar aprenent anglès és divertint-se!

Veniu i informeu-vos al nostre centre. O si voleu us podeu inscriure en aquest enllaç!

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>