Equip Kids&Us Poblenou curs 2016/2017

Aquest curs escolar renovem l’equip de direcció i coordinació a Kids&Us Poblenou.

 

A la direcció del centre Kids&Us Poblenou tenim a la Cristina Castillo. La Cristina té un llarg recorregut professional dins la nostra organització; porta més de sis anys amb nosaltres i ha estat teacher de Kids&Us des dels nivells de Babies fins a alguns dels nivells de Tweens&Teens. El curs passat va portar la direcció del Centre de Kids&Us Sant Martí i aquest any porta la direcció del centre de Poblenou. Ella estarà a la vostra disposició per atendre totes les qüestions referents al funcionament del centre.

coordis-foto

 

A la vessant pedagògica, la Cristina compta amb un equip de coordinació format per teachers experts en la nostra metodologia i en el món de l’educació de llengües pels més petits:

Sharlene Alonso (coordinadora de Mousy, Linda, Sam i Emma)

Verònica Arias (coordinadora d’Oliver, Marcia, Pam&Paul i Ben&Brenda)

Ingrid Ramírez (coordinadora dels grups de Tweens&Teens)

Teresa Horn (coordinadora d’Animal Planet 1 i 2)

Robert Muñoz (coordinador de Fairy Tales 1 i 2, i Mysteries 1 i 2)

Els coordinadors pedagògics són els responsables d’assegurar la correcta implementació de la nostra metodologia i de fer el seguiment de l’evolució de l’aprenentatge dels nostres alumnes. La seva experiència és sempre un referent per als nostres teachers i les famílies.

En el cas que els infants tinguin dificultats en l’aprenentatge ells seran els encarregats de planificar tutories amb les famílies i fer el seguiment de les accions acordades.

A més, per reforçar l’organització diària dels tres centres de Poblenou, tenim al Toni Solves i a la Marina Maimó. Ells dos donen suport durant les tardes a l’equip de Poblenou per atendre a totes les necessitats que puguin sorgir mentre els infants estan fent classes.

toni-i-marina

Per qualsevol consulta que tingueu ens podeu contactar a:

Telèfons: 93 300 77 14 / 615 816 080

Correu: poblenou@kidsandus.es

Tot l’equip de Kids&Us Poblenou, desitja que hagueu tingut un bon inici de curs!!

Posted in Sam