Little Chef – Taller de cuina en anglès

Kids&Us us ofereix un taller de cuina en família d’allò més llaminer!

Amb LITTLE CHEF aprendrem a cuinar plats saludables i divertits per a nens, alhora que compartim -nens, pares, avis i acompanyants- una activitat familiar.

Hem creat un taller de cuina propi, pensat perquè els nens experimentin amb el menjar, provin nous sabors i descobreixin que cuinar és molt divertit. I tot això en anglès!

El LITTLE CHEF està organitzat amb una finalitat molt clara: que els nens interioritzin vocabulari i expressions en el seu context mentre es duu a terme una activitat interessant i estimulant.

PROPER LITTLE CHEF: 

LITTLE CHEF BENÈFIC

El proper dissabte 15 de febrer us convidem a participar al nostre taller de cuina benèfic en anglès,  LITTLE CHEF! Amb l’ajuda dels nostres teachers, prepararem SWEET SUSHI, una recepta de sushi ben dolça!
El taller tindrà un cost de  15 € per infant i tota la recaptació anirà destinada a l’Obra Social Sant Joan de Déu.
Dia: Dissabte 15 de febrer
Hora:
·     1r torn de 10.30 h a 11.15 h
·     2n torn de 11.45 h a 12.30 h
Lloc: Kids&Us Poblenou (C/Almogàvers, 219)
Preu per infant: 15 €  
Participants: màxim 25 infants per torn, acompanyats d’un adult. L’activitat està pensada per alumnes entre 3 i 9 anys (Sam/Emma/Oliver/Marcia/Pam&Paul/Ben&Brenda).
Entrades: Les places són limitades. Us podreu apuntar en aquest  enllaç (amb el nom i cognoms del vostre infant i l’acompanyant) o directament a la recepció del centre Kids&Us Poblenou.
Pagament: El pagament serà en  efectiu i cal que es faci abans de l’activitat. Un cop realitzat el pagament us entregarem una entrada, la qual haureu de presentar el mateix dia del taller.
Segur que serà una experiència per llepar-nos els dits!

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>